Novarge Premium

NLP Lideri Mustafa KILINÇ kimdir?

EĞİTİM

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde hem senkron hem de a-senkron NLP Uzmanlığı eğitimi veren Mustafa KILINç'ı daha yakından tanıyalım.

Mustafa Kılınç, merkezi Amerika’da bulunan Dünya NLP Master Trainersleri arasında yer alan İlk Türk olma ünvanına sahiptir. Aynı zamanda NLP Uzmanları Derneği Genel Başkanlığını yürütmektedir. 

Mustafa KILINÇ hem yüz yüze hem de uzaktan eğitim modeli ile eğitimler düzenlemektedir. KILINÇ bunun yanında siyasi koçlukta yapmaktadır. Yaklaşık 15 yıldır NLP alanında eğitimler düzemekte ve kitaplar yazmaktadır.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde NLP UZMANLIK Eğitimleri vermeye başlamıştır. Türkiye’nin İlk  NLP Uzman Eğitimcisi ve Siyasi Koç ünvanına sahip olan Kılınç; NLP bilimiyle kurumsal, bireysel gelişim ve değişim, insan kaynakları organizasyonu, liderlik ve etkin yöneticilik sanatı, etkin ve etkili iletişim sihirbazlığı, duygusal zeka, başarılı olmanın bilinçaltı düzeydeki sırları, etkin liderlik, girişimcilik ve takımdaşlık ruhu, motivasyon ve satış mühendisliği, ikna etme, yönlendirme ve hedef gerçekleştirme stratejileri ile ‘İNSAN’ faktörü kapsamında olağanüstü çalışmalara imza atan NLP Lideridir. 

YAYINLANMIŞ ESERLERİ


Yorum Yaz

Benzer İçerikler