Novarge Premium

Novarge ÇEK GÖNDER İnstagram Kampanyası Katılım Koşulları

KARİYER

Siz evde kalın Novarge size hediye kazandırsın!
Evet hepimiz evlerimizdeyiz, peki evimizde eğlenceli, yaratıcı videolar ya da fotoğraflar çekmeye ne dersiniz? Sizin eğlenceli videolarınızı / fotoğraflarınızı ödüllendirmek için bir yarışama düzenliyoruz. Şöyle ki; Novarge instagram hesabı @novargeas ‘yi takip ederek evinizde NOVARGE UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ temalı / içerikli bir video ya da fotoğrafı Novarge instagram hesabı @novargeas 'ye mesaj olarak göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. 7 gün sürecek kampanyamızda konuya uygunluk, yaratıcılık ve özgünlük kriterlerine göre Novarge Özel Jürisi tarafından değerlendirilecek en beğenilen 1. Gönderiye Çeyrek altın ve istediği bir eğitimde %60 indirim, 2. Gönderiye 300 TL ve istediği bir eğitimde %50 indirim 3. Gönderiye 100 TL ve istediği eğitimde %40 indirim hediye edilecektr.

Örnek Gönderi-1: Evinizde bir kağıda/duvara NOVARGE yazarak fotoğrafını çekip gönderebilirsiniz
Örnek Gönderi-2: Evinizde BAŞARI İÇİN NOVARGE ya da TÜRKİYE’NİN UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ diye kendiniz söyleyerek ya da çocuğunuza söyletip video çekerek yarışmaya katılabilirsiniz.
Örnek Gönderi-3: Bilgisayarınızdan, tabletinizden ya da telefonunuzdan novarge.com.tr’yi açarak bir fotoğraf çekerek yarışmaya katılabilirsiniz.

Bunlar sadece örnekler çok daha yaratıcı ve özgün çekimler yapacağınıza eminiz. İçinde Novarge olan (ahlaka-edebe aykırı, ticari iftira niteliği taşıyacak, ticari itibar kaybına yol açacak gönderiler hariç) istediğiniz gibi fotoğraf ve video çekerek yarışmaya katılabilirsiniz.

KATILIM KOŞULLARI

1- www.instagram.com/novargeas internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek “ÇEK GÖNDER” isimli kampanya Novarge Bilişim Reklam ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. (Novarge) tarafından düzenlenmektedir.

2- Kampanya katılımları 12.04.2020 (saat:15.00)’da başlayıp, 18.04.2020 (saat: 23:59)’da sona erecektir.

3- Kampanya tarihleri arasında Novarge Bilişim Reklam ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’ye ait @novargeas instagram sayfasını takip eden ve evinde Novarge temalı video-fotoğraf çekerek @novargeas instagram hesabına direkt mesaj yolu ile gönderenler kampanyaya katılacaklardır.

4- Paylaşılan video ve fotoğraflar 19.04.2020 tarihinde konuya uygunluk, yaratıcılık ve özgünlük kriterlerine göre Novarge Özel Jürisi tarafından değerlendirilecek en beğenilen  1. Gönderiye Çeyrek altın ve istediği bir eğitimde %60 indirim, 2. Gönderiye 300 TL ve istediği bir eğitimde %50 indirim 3. Gönderiye 100 TL ve istediği eğitimde %40 indirim hediye edilecektr.

5- Kampanya sonuçları 19.04.2020 tarihinde @novargeas instagram hesabında yayınlanacaktır. Kazanan kişilerin ad ve soy ad bilgileri ve IBAN bilgileri mesaj olarak göndermeleri gerekmektedir. Çeyrek altın kazanan talihliye IBAN gönderdiği tarihteki altın kuru dikkate alınarak nakit olarak gönderim yapılacaktır. Kazanlar en geç 20.04.2020 saat 17.00’a kadar Novarge ile iletişime geçmek zorundadır. Aksi halde hakları yedek olarak belirlenen kazananlara devredilecektir.

6- Katılımcı tarafından bildirilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.

7- Novarge Instagram (@novargeas) sayfasını takip etmeyen kullanıcılara yarışmaya katılım hakkı verilmeyecektir.

8- Kampanyaya katılım ve uygulamadaki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.

9- Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

10- Bir kişi en fazla 3 kez kampanyaya katılabilir.

11- Novarge katılımcının, kampanya şartlarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, katılımcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.

12- Novarge Bilişim Reklam ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. çalışanları bu kampanyaya katılamayacaklardır. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmeyecektir. Novarge kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcının o güne kadar ki bütün kampanya verilerini, hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.

13- Kazanılan ödül başkasına devredilemez.

14- Katılımcılar kampanyaya yalnızca kendileri adına katılabilir, başkası adına katılım yapamaz.

15- Katılımcı kampanyaya katılmak için gönderdiği video ya da fotoğrafın Novarge Bilişim Reklam ve Eğitim Hizmetleri sosyal medya hesaplarından tanıtım amaçlı yayınlanmasına süresiz izin verir ve bunu peşinen kabul eder.

16- Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunlarından dolayı, Novarge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında İnternet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, SMS gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya sitesinin zarar görmesinden, Novarge hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.

17- Kampanya sayfası içeriğinin tüm hakları, münhasıran Novarge’ye aittir.

18- Kampanyaya katılım için gönderilen video ve fotoğraflar Novarge sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır.

19- Ödülleri kullanım koşullarına uygun olarak kullanmak katılımcının sorumluluğundadır. Kullanım koşullarına aykırı hareket nedeniyle ortaya çıkacak sorunlardan Novarge sorumlu değildir.

20- Katılımcı, kullanım şartları ve gizlilik kurallarına uymayı peşinen kabul ve taahhüt eder.

Bu kampanyaya katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

Yorumlar

12 Nisan 2020

Yusuf ÇELİKKAYA

Güzel bir düşünce, evde kalma stresinin atılmasına yardımcı olmasıda güzel..

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

4 kullanıcı içinden 4 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

12 Nisan 2020

Aydinkuzu

Benim zaten kaydım var

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

3 kullanıcı içinden 3 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler