Novarge Premium

Uzaktan Eğitim ile Bilgisayar Sertifikanızı alabilirsiniz.

EĞİTİM

Günümüzde her iş alanında bilgisayar kullanılmakta, bilgisayar önemli bir iletişim ve iş aracı olarak kullanılmaktadır. Bilgisayarın kullanımını detaylı bir şekilde öğrenmek istiyor ama nereden başlamanız gerektiği konusunda fikir sahibi değilseniz, Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi'nde kapsamlı bilgisayar kullanımını öğrenebileceğiniz uzaktan eğitimler bulunmaktadır. Bilgisayar kullanımda gerekli olan bilgileri ve bilgisayar kullanımında ihtiyacınız olan detayları öğrenmeniz mümkündür.

Bilgisayar Sertifikası almak isteyen öğrencilere, Windows, Word, Excel ve Powerpoint programlarının kullanımı öğretilir. Türkiye'nin tüm şehirlerinden katılıma açık eğitim programına katılarak daha verimli olarak çalışabilir, işyerinizde ve çalışma hayatınızda daha etkili olabilir, işlerinizi daha kısa sürede halledebilirsiniz. İnternetin her geçen gün gelişen heyecan verici ortamından uzak kalmayın.

Dijital medyayı yakından takip edip, iletişim teknolojisinin eğlenceli dünyasını keşfedin. Bilgisayarda fotoğraf, müzik ve videoların nasıl şekillenebileceğini, yazılım programları ile neler yapabileceğinizi görün. Bilgisayar işletim sistemlerinin, Office programlarının amacını ve ne işe yaşadığını öğrenin. İstanbul bilgisayar kursları ile kişisel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefleriniz için sağlam bir adım atabilirsiniz. Bilgisayarı daha hızlı ve amacına uygun olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Bilgisayar kursları ile yıllardır kullandığınız bilgisayarın bilmediğiniz birçok yönü olduğunu ve kullanmadığınız programların nelere yarayabileceğini öğrenmenizi sağlar. Günlük hayatınızda ve işyerinizde zaman kaybı yaşamamanızda etkili olur. Bilgisayar kursu sonunda işlerinizde çalışma kolaylığı yaşarsınız. Teknolojik gelişimlerden uzak kalmadan, bilgisayar kursu ile birlikte internet eğitimini de öğrenin. Web sayfalarında gezinirken dikkat etmeniz gereken noktaları, internet sayfalarının giriş ayarlarını, internette ürün saklama ve ürün paylaşmayı öğrenin. Teknolojiden uzak kalmayın, bilgisayar kursu ile teknolojinin merkezinde kalın.

Uzaktan Bilgisayar Eğitimi alan öğrenciler, aldıkları eğitim ile günlük yaşantılarında ve iş hayatlarında bilgisayar kullanımını kapsamlı olarak öğrenirler. Bilgisayar kursu veren kurumlar, eğitim sonrasında sertifika veririler. Ancak sertifika veren kurumun başlangıçta araştırılması gerekmektedir. Çünkü bir kurumun MEB onaylı bilgisayar kursu sertifikası verebilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yetkilendirilmesi gerekir. Bilgisayar kursu sertifikası devlet kurumlarında ve özel şirketlerde son derece önemli bir yere sahiptir. Gelişen dünyamızda bilgisayarın olmadığı alan yoktur. Özellikle iş hayatında bilginin saklanması ve paylaşılması noktasında son derece önemli bir yere sahiptir. İş hayatında bilgisayar bilgisi olan kişiler işlerini daha kolaylıkla halledebilmektedir. Novarge Uzaktan Eğitim ile bilgisayarın tüm donanım ve yazılımı hakkında bilgi sahibi olursunuz. Yıllardır bilgisayar kullanıcısı olabilirsiniz, ancak bilgisayar kursunda bilgisayara dair tüm detayları kapsamlı şekilde öğrenirsiniz.

Yorumlar

11 Mayıs 2020

Fatma gurbuz

Uzaktan eğitim almak istiyorun

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

5 kullanıcı içinden 5 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler