Novarge Premium
Adil Maviş Kimdir?

Adil Maviş Kimdir?

EĞİTİM

Novarge Eğitim Uzmanı Adil Maviş, kişisel gelişim ve bilinçaltı dönüşüm konularında Türkiye'nin önde gelen uzmanlarından biridir. 35 yılı aşkın bir süredir NLP, hipnoz ve EFT gibi alanlarda eğitimler veren Maviş, 10.000'den fazla kişiye rehberlik ederek onların içsel potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmuştur.

Eğitim ve Kariyer Başlangıcı
Adil Maviş’in yaşamı, 11 yaşında babasının Almanya’da geçirdiği trafik kazasıyla köklü bir değişim geçirdi. Ortaokul, lise ve üniversite yıllarında İzmir, İstanbul ve Ankara’da eğitim gören Maviş, 1985’te ODTÜ’ye yüksek bir puanla girdi. Hava Kuvvetleri adına askeri öğrenci olarak eğitimine devam etti, ancak askerliği sevmeyerek ayrıldı.

Kişisel Gelişim Yolculuğu
Üniversitenin son yıllarında, “İnsan Mühendisliği” kitabının yazarı Nüvit Osmay ile tanışarak kişisel gelişim kavramıyla tanıştı. 1990’larda Türkiye’nin ilk kişisel gelişim okulu olan “Düşün, Konuş, Dinle Özel Eğitim Kurumu”nun kurucuları arasında yer aldı ve “Kişisel Gelişim Uzmanlığı” kavramını tanıtarak bu alanda sertifika programları yönetmeye başladı.

Yenilikçi Eğitimler
Adil Maviş, dünyada 1960’lı yıllarda keşfedilen hızlı okuma eğitimlerini geliştirerek, 1990’ların başında “Hızlı Algılama ve Öğrenme Teknikleri Eğitimi”ni Ankara’da vermeye başladı. Bu eğitimler, M.E.B. müfredatına seçmeli ders olarak da girmiştir. Ayrıca, “Bilinçaltı Dönüşüm” seanslarıyla alkol, madde bağımlılığı ve sigara tiryakiliği gibi sorunlarla başa çıkmada başarılı oldu.

Etkili Sunumlar ve Bilinçaltı Çalışmaları
Maviş, “Algı ve İrade Yönetimi” konusunda geniş katılımlı sunumlar yaparak, bilinçaltının hayatımızdaki önemini vurguladı. Türkiye’de sezaryen doğum oranlarının düşürülmesi amacıyla “Hipnotik Doğum” kavramını tanıttı ve bu alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdi.

Yayınlar ve Akademik Çalışmalar
Bugüne kadar 15 kitap yazan Adil Maviş, Türkiye’nin ilk “Kişisel Gelişim Dergisi” ve “Genç Gelişim Dergisi”nin eğitim editörlüğünü yaptı. Eğitim ve danışmanlık alanında 280’den fazla eğitim ve 400’den fazla konferans sunumu gerçekleştirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nde eğitimine devam etmektedir.

Aile ve Danışmanlık
Evli ve iki çocuk babası olan Adil Maviş, İstanbul’da kurduğu sistem içinde “Adil Maviş Bilinçaltı Dönüşüm Koçluğu”, “HDK Hipnotik Dil Kalıpları” Eğitimi, Pratik NLP Eğitimleri, Hipnotik EFT, FFT (Korkulardan Arınma) Eğitimleri gibi programlar sunmaktadır. 2022’de başlattığı “Mind Master Class” (MMC) programı ile kişisel gelişim, koçluk ve danışmanlık alanında profesyonel uygulayıcılar yetiştirmektedir. Adil Maviş, kişisel gelişim ve bilinçaltı dönüşüm alanında derin bilgi ve deneyime sahip bir uzmandır. Novarge'de sunduğu eğitimlerle, katılımcıların hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında önemli ilerlemeler kaydetmelerine yardımcı olmaktadır.

Yorumlar

25 Mayıs 2024

Kadriye BALDIK

Bu eğitimin HDK ve HEFT içeriğinden farkı nedir acaba

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

1 kullanıcı içinden 1 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler