Novarge Premium
Novarge, Exemplar Global'dan Akreditasyon Aldı

Novarge, Exemplar Global'dan Akreditasyon Aldı

KARİYER

Akreditasyon, öğrencilerimize, iş ortaklarımıza ve tüm sektöre Novarge'nin profesyonel eğitimler ve belgelendirmeler konusunda mükemmeliyet sağlama kararlılığını teyit etmektedir. Novarge'ın bu akreditasyonu, bireysel ve kurumsal müşterilerimize kaliteli hizmetler sunma yeteneğimizin bir göstergesidir.

Exemplar Global, iş profesyonellerini eğitmekte ve belgelendirmekte dünya lideri olarak gösterilmektedir. Aldığımız bu akreditasyon, Novarge'ın eğitim ve belgelendirme hizmetlerindeki güvenilirliğini ve mükemmeliyetini tesciller.

Novarge olarak, her zaman sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu akreditasyon, hizmetlerimizin kalitesini daha da artırmak için atılan önemli bir adımdır. İlgili tüm eğitim ve belgelendirme hizmetlerimizi ve programlarımızı yakından incelemek ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Novarge Bilişim Reklam ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. olarak, sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına bu ve benzeri başarılara imza atmaya devam edeceğiz.

 

 

Yorum Yaz

Benzer İçerikler