Novarge Premium

Dış Ticaret Uzmanı olarak kariyerinize yön verebilirsiniz.

EĞİTİM

Dış ticaret alanında uzman olan kişiler; uluslararası piyasada ticaret yapan kurum ve kuruluşlar için ürün / hizmetlerin satışına kadar olan tüm süreçleri yönetip organize etmektedir.

Dış ticaret uzmanları hizmetlerin ve ürünlerin; tanıtım, pazarlama, satış, gümrük ve lojistik dahil olmak üzere tüm süreçlerini yönetir. Dış ticaret uzmanının sorumluluk ve aidiyet duygusunun gelişmiş olması, bireysel ve takım çalışmalarında başarı göstermesi, satış ve pazarlama tekniklerine hakim olması, mevzuat bilgisini geliştirmesi gerekmektedir.

Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi
Eğitimler Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde Türk Hava Kurumu Üniversitesi işbirliği ile Dr. Sadık VURAL tarafından verilmektedir. Siz de eğitim almak isterseniz 0312 911 3232 nolu telefonu arayabilir ya da aynı numaraya WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.

Dış Ticaret Uzmanları ne kadar maaş alıyor?
İnsan Kaynakları sitesi kariyer.net'te Dış Ticaret Uzmanı arayan firmaların vermiş olduğu son 100 ilanda girilen maaş kriterleri dikkate alındığında en düşük 2.570 en yüksek ise 5.630 TL maaş verilmektedir. Bu rakamların ortalamasını aldığımızda bir Dış Ticaret Uzmanının sosyal güvenlik hakları ve diğer gelirler hariç 4.100 TL maaş aldığını söyleyebiliriz.

Novarge'den aldığınız eğitimle kendi Dış Ticaret işlemlerinizi yapabilir misiniz?
Bu soruya içtenlikle "EVET" yanıtını verebiliriz. Hem fiziki hem de e-ticaret ile ihracat/ithalat işlemlerinizi yapabilirsiniz. Eğitimlerimiz uygulamalı vaka örnekleri ile sizlerin rahat bir şekilde dış ticaret yapabilmenizi sağlamak için organize edilmiştir. Canlı eğitimlerimizde anlamadığınız konuları sorabilir ve bu alanda uzmanlaşabilirsiniz. Kendi ürün ya da hizmetkerinizin özellikle e-ticaret platformları aracılığı ile yurtdışında yaşayan insanlara/firmalara pazarlamasını yapabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Yorum Yaz

Benzer İçerikler