KVKK Eğitimi Novarge'de

KVKK Eğitimi Novarge'de

KVKK Eğitimi (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) Uzmanlık Eğitimleri Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde verilmeye başlandı.

Avrupa Birliği Uyum yasaları çerçevesinde ülkemizde 17 Mart 2016 tarihinde Resmî Gazetede yayımlanarak iç hukuka dâhil edildi. Ardından Kişisel Verileri Koruma Kurumu hizmetlerine başladı.

KVKK nedir?
KVKK, Kişisel Verilerin Korunması Kanunudur. Aynı zamanda bu kanunu işletebilmek ve süreçleri sürdürebilmek için KVKK kurumu hayatımıza girmiştir. Bu tarihten sonra denetimler başlayarak kişisel verilerin korunması konusunda ciddi adımlar atılmaya başlanmıştır. Uzun bir süredir tasarı halinde bekleyen KVKK kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.  Bu sayede kişisel verilerin işlenmesinden tutun da özel hayatın gizliliğine kadar kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak için kişisel verileri işleyen firmaların yükümlülükleri ile uyacakları kurallar belirlenmiştir.

Kişisel Veri nedir?
Aslında kişiye ait her türlü bilgi diyebiliriz. Bir gerçek kişinin; adı, soyadı, doğum tarihi ve doğum yeri gibi bireyin sadece kimliğini ortaya koyan bilgiler değil; telefon numarası, motorlu taşıt plakası, sosyal güvenlik numarası, pasaport numarası, özgeçmiş, resim, görüntü ve ses kayıtları, parmak izleri, e-posta adresi, hobiler, tercihler, etkileşimde bulunulan kişiler, grup üyelikleri, aile bilgileri, sağlık bilgileri gibi kişiyi doğrudan veya dolaylı olarak belirlenebilir kılan tüm veriler kişisel veri olarak kabul edilmektedir.

Novarge olarak biz ne yapıyoruz?
Türkiye'de ilk kez Video+Canlı Ders ve Yüz Yüze Eğitim ile harmanlanmış bir eğitim modeli ile alana ilgili duyan kişileri tam donanımlı olarak KVKK uzmanı olarak yetiştiriyoruz.

Yorum Yaz

Kategoriler

Popüler.

03 Şubat 2020

En kolay iş bulabileceğiniz 5 meslek

novarge.com.tr olarak sizlerin en kolay iş bulabileceği 5 meslek dalını inceledik. Kariyerinde farklı bir noktaya yönelmek isteyenler ya da bildiklerinin üzerine yeni becerileriler eklemek isteyenler için 5 meslek dalını derledik.

09 Nisan 2018

İşaret dili bilenlerin istihdam alanları

İşaret Dili Öğrenmek isteyen arkadaşlarımız bu dilin ne işe yaradığını nerelerde çalışabileceklerini bilmek istiyorlar. Biz de sizleri bilgilendirmek istedik.

19 Şubat 2020

Çocuklarınıza bu teknolojiyi mutlaka öğretin

Dijital bir dünyaya gözlerini açan çocuklarımız için yabancı dil öğrenmekten daha önemli hale gelen "Robotik Kodlama" öğrenmesini sağlayarak geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayabilirsiniz.

06 Kasım 2019

STEM Öğretmenliği Uzaktan Sertifika Programı

STEM Öğretmenliği Uzaktan Sertifika Programı Novarge ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi işbirliği ile hayata geçti. Stem Eğitimi alarak siz de üreten nesillerin yetişmesinde katkıda bulunabilirsiniz.

06 Kasım 2019

Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Novarge İşbirliği ile Robotik Kodlama Eğitimi

Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bir ilke imza atarak ‘’Robotik Kodlama’’ alanında eğitim vermek için işbirliği protokolü imzaladılar.

09 Nisan 2018

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi'ni yakından tanıyın

NOVARGE Uzaktan Öğretim Merkezi 2010 yılında Ankara'da kurulan ve hale öğretim faaliyetlerine devam eden 3Bilgi Eğitim Kurumları kardeş kuruluşudur. Novarge tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve bugün binlerce "mutlu" öğrencisi olan Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital eğitim kurumudur.

22 Mart 2020

#evindekaltürkiyem kampanyasına destek için İŞARET DİLİ EĞİTİMİ’ni Ücretsiz olarak sunuyoruz

’Evinde Kal Türkiyem’’ kampanyasını Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi olarak destekliyoruz. Bu kapsamda 23.03.2020-29.03.2020 tarihleri arasında TEMEL İŞARET DİLİ online eğitimi ÜCRETSİZ olarak eğitim almak isteyen vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır.

19 Haziran 2019

Türk Eğitim-Sen ile Novarge Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Türk Eğitim-Sen ‘’Robotik Kodlama’’ alanında uzaktan eğitim verilmesi için Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi ile işbirliği protokolü imzaladı.

05 Kasım 2019

novarge.com.tr yenilendi

3 yıldır öğrencilerine dijital kanallar üzerinden hizmet veren Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi web sitesi www.novarge.com.tr yeni arayüzü ile öğrencilerine merhaba dedi.

10 Şubat 2020

Novarge geleceğin mucitlerini yetiştiriyor

Türkiye’nin en büyük dijital eğitim platformu olan Novarge, eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Novarge, BBC micro:bit alanında ilk defa uzaktan eğitim imkanı sunacak. Üstelik eğitimleri dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft tarafından ‘Harikalar Yaratan Öğretmen’ seçilen Selçuk Arslan verecek.

09 Nisan 2018

İnsan Kaynakları Eğitimi hakkında

İnsan Kaynakları Kursu ne işe yarar sorusu bu alanda uzmanlaşmak ya da İK departmanlarında çalışmak isteyip de konu ile ilgili bilgisi olmayanların aklına takılan temel sorulardan biridir.

04 Kasım 2019

Novarge'den öğrencilerine hediye kedi maması

Türkiye’nin en büyük dijital eğitim platformu olan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi, sokak hayvanları konusunda farkındalık oluşturmak için öğrencilerine kedi maması dağıtıyor.

31 Ocak 2020

Site ve Apartman Yöneticiliği Eğitimi Novarge'de

Site ve Apartman Yöneticiliği son yıllarda popüler hale gelen mesleklerin en başlarında yer alıyor. Özellikle hızla artan konut sayısı, profesyonel site ve apartman yöneticilerine ihtiyacı artırıyor.

24 Aralık 2019

Okuma hızınızı artırmak ister misiniz?

Novarge Anlayarak Hızlı Okuma eğitimine katılarak sizler de okuma hızınızı %300 oranında artırabilirsiniz.

31 Ocak 2020

Novarge'de %100 öğrenci memnuniyeti

sikayetvar.com'un istatistiklerine göre Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi öğrenci memnuniyeti oranı yüzde 100 olarak açıklandı.

20 Mart 2020

Novarge'den Evinde Kal çağrısı

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi olarak #evindekal kapmanyasını destekliyoruz. Evinde Kal Türkiye

28 Şubat 2020

KVKK Eğitimi Novarge'de

KVKK Eğitimi (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) Uzmanlık Eğitimleri Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde verilmeye başlandı.

10 Şubat 2020

Novarge akılllı robot uygulaması

Akıllı telefonunuzu veya uzaktan kumandayı kullanarak engellerden kaçan ve diğer teknik özelliklerle donatılmış bu akıllı robotik aracı kontrol edebilirsiniz.

10 Şubat 2020

Çocuklarınıza kodlama ve algoritma öğretin

Yenişafak Gazatesi Yazarı Turgay Polat Robotik Kodlama'nın önemine dikkat çektiği bir yazı kaleme aldı. Novarge olarak bu yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.

10 Şubat 2020

Prof. Dr. Necati CEMALOĞLU, Noverge'de kitaplarını imzaladı

Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necati CEMALOĞLU, "Eğitimin Pin Kodu" adlı kitabını imzalamak için kurumumuzu ziyaret etti.

13 Mart 2020

KVKK Uzmanlık Kılavuzu Kitabımız baskıdan çıktı

KVKK Eğitimi için Novarge Uzman Komisyonu tarafından hazırlanan KVKK Uzmanlık Kılavuzu kitabımızın ilk baskısı çıktı.

05 Şubat 2020

Uzaktan Eğitim nedir?

Günümüz bireylerinin eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı’nın uygulamaya koyduğu alternatif çözümlerden bir tanesi de uzaktan eğitimdir.

01 Ocak 2019

Novarge güvenilir mi?

Novarge güvenilir mi başlıklı blog yazımızı okuyabilirsiniz. Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi.

04 Nisan 2020

Novarge'den, Corona günlerinde Mental Destek Programı

COVID-19 Sürecini yaşadığımız bu günlerde siz değerli öğrencilerimize psikolojik destek sunmak adına Uzmanımız Mental Koç Sosyolog Levent ÖZENÇ tarafından hazırlanan müzikleri sunuyoruz

KAPAT

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.