KVKK Eğitimi Novarge'de

KVKK Eğitimi Novarge'de

KVKK Eğitimi (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) Uzmanlık Eğitimleri Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde verilmeye başlandı.

Avrupa Birliği Uyum yasaları çerçevesinde ülkemizde 17 Mart 2016 tarihinde Resmî Gazetede yayımlanarak iç hukuka dâhil edildi. Ardından Kişisel Verileri Koruma Kurumu hizmetlerine başladı.

KVKK nedir?
KVKK, Kişisel Verilerin Korunması Kanunudur. Aynı zamanda bu kanunu işletebilmek ve süreçleri sürdürebilmek için KVKK kurumu hayatımıza girmiştir. Bu tarihten sonra denetimler başlayarak kişisel verilerin korunması konusunda ciddi adımlar atılmaya başlanmıştır. Uzun bir süredir tasarı halinde bekleyen KVKK kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.  Bu sayede kişisel verilerin işlenmesinden tutun da özel hayatın gizliliğine kadar kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak için kişisel verileri işleyen firmaların yükümlülükleri ile uyacakları kurallar belirlenmiştir.

Kişisel Veri nedir?
Aslında kişiye ait her türlü bilgi diyebiliriz. Bir gerçek kişinin; adı, soyadı, doğum tarihi ve doğum yeri gibi bireyin sadece kimliğini ortaya koyan bilgiler değil; telefon numarası, motorlu taşıt plakası, sosyal güvenlik numarası, pasaport numarası, özgeçmiş, resim, görüntü ve ses kayıtları, parmak izleri, e-posta adresi, hobiler, tercihler, etkileşimde bulunulan kişiler, grup üyelikleri, aile bilgileri, sağlık bilgileri gibi kişiyi doğrudan veya dolaylı olarak belirlenebilir kılan tüm veriler kişisel veri olarak kabul edilmektedir.

Novarge olarak biz ne yapıyoruz?
Türkiye'de ilk kez Video+Canlı Ders ve Yüz Yüze Eğitim ile harmanlanmış bir eğitim modeli ile alana ilgili duyan kişileri tam donanımlı olarak KVKK uzmanı olarak yetiştiriyoruz.

Yorum Yaz

Kategoriler

Popüler.

14 Mayıs 2020

UNITY 3D Mobil Oyun Yazma Eğitimi

En anlaşılır şekliyle Unity, Windows, Android, ve IOS platformları için oyunlar yapmaya olanak tanıyan, bir oyun motorudur.

13 Mayıs 2020

Dış Ticaret Uzmanı olarak kariyerinize yön verebilirsiniz.

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde verilen Dış Ticaret Uzmanlık eğitimine katılabilirsiniz.

17 Mayıs 2020

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi almak için Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi ile hemen 0312 9113232 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.

26 Mayıs 2020

Hasta Kayıt Kabul Eğitimi ( Tıbbı Sekreterlik)

Eski adı ile tıbbi sekreterlik yeni adıyla Hasta Kayıt Kabul sekreterliği ve danışmanlığı eğitimi Novarge tarafından Üniversite onaylı olarak verilmektedir.

KAPAT

Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Sitemizi kullandığınız sürece Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.