Novarge Premium
Nöro Somatik Programlama Nedir?

Nöro Somatik Programlama Nedir?

İŞ HAYATI

Nöro somatik programlama (NSP), vücudun bazı fiziksel ve içsel bazı belirtilerini değiştirmeye yönelik bir tekniktir.

Bu tekniğin amaçlarından biri insanların bedenlerinde meydana gelen olumsuz fiziksel belirtileri azaltmak veya ortadan kaldırmaktır. Ayrıca NSP, yaşam enerjinizi artıracak, negatif düşüncelerden sıyrılmanızı sağlayacak, inandıklarınızı değiştirmenize yardımcı olacak ve daima mutlu kalmanız için yollar gösteren bir tekniktir. NSP yöntemi, davranış terapisi, hipnoterapi gibi teknikleri birleştirerek geliştirilmiştir. Bu teknik sayesinde insanlar, kendilerini daha iyi hissedecek ve daha rahat hareket edebilecektir. NSP tekniği, insanların fiziksel ve psikolojik rahatsızlıklarını tedavi etmek için de kullanılabilir.

NSP tekniği ile bireyler daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olabilirler ve bireylerin stres düzeyleri azalabilir. Bu da onların genel sağlık durumlarını olumlu yönde etkileyebilir. Özbilinçle bağlantı kurma sayesinde kaygı, korku, stres, öfke, tatminsizlik, aşk acısı, aldatılma korkusu, gelecek kaygısı, bıkkınlık, fobiler vb. olumsuzlukları Nöro Somatik Modelleme ile hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Düşünsel Duygusal ve Davranışsal Boyutta Değişim Nasıl Olur?

Düşünsel, duygusal ve davranışsal boyutta değişim, insanların zihinsel, duygusal ve davranışsal yapılarında meydana gelen değişikliklerdir. Bu değişiklikler, insanların düşüncelerini, duygularını ve davranışlarını etkileyebilir. Düşünsel boyutta değişim, insanların düşüncelerini değiştirerek, onların dünyaya ve kendilerine bakış açılarını değiştirmeyi amaçlar. Duygusal boyutta değişim ise, insanların duygularını düzenlemeyi ve onların duygusal dengelerini sağlamayı amaçlar. Davranışsal boyutta değişim ise, insanların davranışlarını değiştirerek onların hayatlarında pozitif değişiklikler yaratmayı amaçlar. Bu değişimler, insanların zihinsel, duygusal ve davranışsal yapılarında meydana gelen değişikliklerdir ve bu değişiklikler insanların yaşam kalitelerini olumlu yönde etkileyebilir. NSP ile bu değişimlere daha iyi yön verebilirsiniz.

NSP eğitimi almak isteyenler, ancak bu konuda uzmanlaşmış bir kurumdan eğitim alarak bu tekniği öğrenebilirler.

Türkiye’de ilk kez NOVARGE’de

NOVARGE Eğitim Kurumunda Nöro Somatik programı, Bilinçaltı Uzmanı, binlerce danışanına şifa olmuş Mustafa KILINÇ önderliğinde gerçekleştirilmektedir. Merkezi ABD'de olan Dünya NLP Master Trainerleri arasında olan Mustafa KILINÇ, Türkiye'nin ilk NLP Master Traineri ünvanına sahip kişidir. Şimdiye dek Pek çok danışanını başarıya giden yolda destekleyen Kılınç'ın yayınlanmış 8 eseri bulunmaktadır. Bunlar; İçimizdeki Gerçek, Kadınlar ne ister? Erkekler ne verir? Hayatınızı Kazanın, Etkin Liderlik, Kişileri Yönlendiren 19 Davranış Kalıbı, Mucize, Etkin Koçluk, NLP ile Başarının İç Oyunu,

Özbilinç ile bağlantı kurma sanatını öğrenin

Özbilinç ile bağlantı kurma sanatı, insanların düşüncelerini, duygularını ve iç dünyalarını anlamaya ve anlamlandırmaya yönelik bir sanattır. Bu sanat, insanların kendi içlerinde bulunan düşüncelerini, duygularını ve iç dünyalarını daha iyi anlamalarını sağlar, bu sayede insanlar kendilerini daha iyi tanıyabilir ve kendilerine daha iyi bakabilirler. Özbilinç ile bağlantı kurma sanatı, insanların kendilerine daha iyi bakmalarını ve kendi iç dünyalarını daha iyi anlamalarını sağlar.

NSP Eğitimi nasıl yapılıyor?

NSP eğitimleri Novarge’de hibrit olarak gerçekleştirilmektedir. bu modelde eğitimler video ve canlı eğitim’in yanında Ankara'da Novarge tarafından tespit edilen bir otelde yüz yüze eğitim 1 tam gün (10.00-17.00) arası cafe-break dahil şekilde tamamen uygulamalı olarak yapılmaktadır.

Eğitim sonunda yapılan online sınav sonucunda Ankara Bilim Üniversitesi onaylı E-Devlet üzerinde sorgulanan Sertifika ve IEEC Onaylı Uluslararası geçerli olmak üzere 2 adet sertifika verilmektedir.

Bunun yanında eğitim ücretini banka aracılığı ile peşin veya tüm kredi kartlarına vade farkı olmaksızın 6 taksit imkanı ile ödeyebilirsiniz.

Yorumlar

11 Haziran 2023

melike baki

Merhaba ,egitim ücreti .nedir? Ayrica 9 yasindaki .ogluma, dikkat daginikligi,hiperaktiviteye eslik.eden ögrenme güclugu icin deneyimlenebilecek bir egitim.midir? bilgi alabilir miyim?

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

2 kullanıcı içinden 0 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler