Novarge Premium

Novarge'den Evinde Kal çağrısı

KARİYER

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi tüm çalışanları16 Mart 2020 itibari ileevinden çalışmaya başladı. Biz de #evindekal kampanyasını destekliyoruz.

Koronavirüs salgınıyla etkin mücadele kapsamında alınan önlemlere ek sosyal farkındalık kampanyasıyla destek veren Novarge, "Evde Kal Türkiye" çağrısı yaptı.

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına karşı toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla özel bir kampanya başlatıldı ve #evindekal çağrısı yapılmaya başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Novarge A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut KARAAĞAÇ şunları söyledi; "Koronavirüs salgınına karşı dünyada olduğu gibi ülkemizde de eşi benzeri görülmemiş tedbirler alınıyor. Bu dönemde, salgından korunmak ve yayılımını önlemek açısından evde kalmak büyük önem taşıyor. Öğrencilerimizin evde kalmalarını teşvik etmek ve bu konuda farkındalığı artırmak amacıyla harekete geçtik. Hali hazırda eğitimleri devam eden ve yeni eğitim almak isteyen öğrencilerimize %50 indirim yapacağız. Ayrıca Türk İşaret Dili Eğitimini tamamen ücretsiz olarak sunacağız dedi. Bu süreçte milletimizin yanındayız diyen KARAAĞAÇ, Koronavirüs salgınını hep birlikte en kısa sürede ve en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz dedi.

Yorumlar

25 Kasım 2020

Muhammed RAŞİTOĞLU

ALDIĞIM EĞİTİM SÜRESİ NEDİR ACABA NE ZAMAN BİTECEK BİLGİ VERMENİZİ RİCA EDERİM

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

12 kullanıcı içinden 12 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

15 Eylül 2020

Daniyal HEİDARİ

Robotik kodlama eğitiminiz ve müşteri hizmetlerinde, özellikle de eğitim danışmanlığınız (Yasemin Hanım) 10#. Eğitiminiz Einstein’ın “Bir şeyi 6 yaşındaki bir çocuğa anlatamıyorsanız, siz de anlamamışsınızdır” tabirine uygun şekilde açıklayıcı ve basit. Danışman(lar)ınız da gerçekten samimiyeti ve eğitim kalitesini artımadaki uğraşlarıyla birr taneee!

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

11 kullanıcı içinden 10 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler