Novarge Premium

Novarge'den öğrencilerine hediye kedi maması

KARİYER
Bu içeriği sesli dinleyin

Türkiye’nin en büyük dijital eğitim platformu olan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi, sokak hayvanları konusunda farkındalık oluşturmak için öğrencilerine kedi maması dağıtıyor.

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi, sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak adına kayıt yaptıracak öğrencilerine kedi maması dağıtacak. ‘’Kedi mamaları bizden, sevimli patileri beslemek sizden’’ sloganıyla ortaya çıkan proje, 15 Ekim 2019 tarihinde hayata geçti. Bu tarihten itibaren Novarge’ye kayıt yaptıran her bir öğrenciye kedi maması hediye ediliyor.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Novarge Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Karaağaç, sokak hayvanlarının kış aylarında aç kalma ihtimalini göz önünde bulundurduklarını dile getirdi. Karaağaç, ‘’Novarge olarak bizler eğitimin temel prensiplerinden birinin de farkındalık olduğuna inanıyoruz. Etrafımızda çoğu zaman göremediğimiz, fark edemediğimiz başka canlılar da yaşıyor. Özellikle sokak hayvanları zorlu kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanıyorlar. Onların farkında olmak adına 15 Ekim 2019’dan itibaren kayıt yaptıran her bir öğrencimize kedi maması hediye edeceğiz. Böylece onlara yalnız olmadıklarını göstereceğiz’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar

04 Kasım 2019

Zeynep KOCA

Kediler için yapmış olduğunuz bu farkındalık için sizi yürekten tebrik ediyorum

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

4 kullanıcı içinden 4 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler