Novarge Premium
Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

KARİYER

Ayın ortasına yaklaştığımız yeni bir haftanın ilk iş gününden hepinize merhaba Sevgili Novarge Ailesi. Bugün sizlerle; teknoloji, gelişim ve mesleki programları ile geleceği aydınlatan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi’nin sertifikalarına giden yolu inceleyeceğiz.

Geleceğe güvenli bir yatırım yapabilmek için öğrendiğimiz her bilgi altın niteliğindedir. Bilgilenme aşamasında geleceğe yönelik avantajların yanı sıra adım attığımız her eğitim programı özgeçmişimizi kıymetlendirir. Başarıyla tamamladığımız eğitimlerin sonucunda alınan sertifika; bilgi, gelişim ve ilgiye yönelik somut bir göstergedir. Söz konusu eğitim sertifikaları, gelecek yaşamda adım attığımız iş kolu ve girişim yollarında önemli bir rehberliği üstlenir. Geleceğe eğitim ve kariyer alanında başarılı bir yatırım yapabilmek için Novarge’nin programlarını değerlendirebilirsiniz.

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi; teknoloji, gelişim ve mesleki alanlarda birbirinden farklı onlarca eğitim programına sahiptir. Başarıyla tamamladığınız bir eğitim programı sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı, Avrupa ve Üniversite onaylı bir sertifika almaya hak kazanırsınız. Novarge’nin kapsamlı sertifikaları sayesinde geleceğe yönelik attığınız her adım değerlenir. Eğitimlerini uzaktan eğitim yoluyla sağlayan Novarge, teknolojik yaşama uyumludur. Böylece her dersin detaylarına bilgisayarlardan kolayca ulaşmak mümkündür.

Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

Novarge’de bugün; teknoloji, gelişim ve mesleki programları ile geleceği aydınlatan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi’nin sertifikalarına giden yolu araştırdık. Gelin, birlikte değerlendirelim.

Novarge Sertifikaları Ne İşe Yarar?

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi sertifikalarının bireysel gelişime yönelik sayısız avantajı bulunur. Eğitim sertifikaları sayesinde;

  • Geleceğe yönelik bakış açınız genişler.
  • Başarılı bir geleceğe adım atabilirsiniz.
  • Yurt içi ve yurt dışında kariyer avantajı sağlanır.
  • Hobinizi mesleğe kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Özgeçmişiniz genişler.
  • Milli Eğitim Bakanlığı ve Üniversite onaylı bir belgeye sahip olursunuz.
  • Başarılı şirketlerde istihdam olanağı sağlanır.
  • Başarınızı tüm dünya ülkelerine kanıtlayabilirsiniz.
  • Özgüveniniz artar.
  • İş başvurularında ön plana çıkabilirsiniz.

 

Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi’nin geleceğe yönelik eğitim ve kariyer alanında sayısız avantajı bulunur. İnovatif bir sistem sağlayan eğitim merkezinden sertifika almak için takip edilmesi gereken adımlar mevcuttur.

Adım 1: Sisteme Kayıt Olmak

Merkezin eğitim programlarına kayıt yaptırabilmek için atacağınız ilk adım kaydolmaktır. Novarge sistemine ana sayfada bulunan “Kayıt Ol” butonu ya da 0312 9113232 numaralı telefonu arayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

Adım 2: Kurs Ücretini Güvenli Biçimde Ödemek

Sertifikaya giden adımda ikinci aşama kurs ücretini güvenli biçimde ödemektir. Eğitim programlarının ücretini kredi kartı, havale ya da EFT ile ödeyebilirsiniz. Eğitim programına kayıt oluşturmak için web site girişi yaptıktan sonra ödeme bilgilerinizi girmeniz gerekir. Ödemenizi kredi kartına vade farkı yansıtmadan 6 ay taksit ya da havale/EFT yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz. Novarge ödeme sistemine girdiğiniz banka ya da kredi kartı yüksek güvenlik merkezince korunur. Tarafınıza ait hassas bilgiler saklanmadan direkt olarak bankaların sunucularına iletilir. Böylece ödemeniz kısa sürede güvenli biçimde gerçekleşir.

Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

Adım 3: Sınavı Başarıyla Tamamlamak

Eğitim ücretini ödedikten sonra eğitmen tarafından gerçekleştirilen derslere ait video, ses ve dokuman kayıtları tarafınıza ulaştırılır. Ders içeriklerini istediğiniz zaman görüntüleyebilir, bilgilerin kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Eğitim programını başarıyla tamamlamak için tarafınıza online ya da örgün sınava ilişkin bilgiler iletilir. Belirlenen tarih ve saat aralığında sınava girebilirsiniz.

Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

Adım 4: Sertifika Teslimi

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan sınavı başarıyla tamamladıktan sonra sertifikaya giden yol oldukça kısalır. Sınavdan sonra sertifikanız, belirttiğiniz adrese 15 iş günü içerisinde kargo ile ücretsiz gönderilir. Size de geleceğin aydınlık yollarına adım atmak kalır.

Novarge’den Sertifika Nasıl Alınır?

Novarge’de bugün; teknoloji, gelişim ve mesleki programları ile geleceği aydınlatan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi’nin sertifikalarına giden yolu inceledik. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hafta diliyorum Sevgili Novarge Ailesi.

Unutmayın, her şey geleceğiniz için!

ELİF AKSÜT

Yorum Yaz

Benzer İçerikler