Novarge Premium
Novarge Sertifikaları artık dijital!

Novarge Sertifikaları artık dijital!

NOVARGE'DEN

Değerli Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi Öğrencisi;

Sürekli gelişmekte olan dünyada, Novarge olarak bizler de eğitim ve hizmet kalitemizi sürekli iyileştirmek adına yeniliklere açık olmanın önemini biliyoruz. Bu doğrultuda, hem sizlere daha hızlı ve daha pratik hizmet sunabilmek, hem de çevreye duyarlı bir tutum sergileyerek yeşil dönüşümü desteklemek adına bir karar aldık.

1 Eylül 2023 tarihinden itibaren eğitim sonunda verdiğimiz sertifikaları basılı olarak gönderme uygulamamızı değiştiriyoruz. Yeni uygulamamızla birlikte, eğitimlerinizi başarıyla tamamladığınızda sertifikalarınızı e-posta yoluyla sizlere ulaştıracağız. Aynı zamanda, sertifikalarınızı her zaman erişebileceğiniz, novarge.com.tr'deki öğrenci panelinize de yükleyeceğiz, bunun yanında üniversite ve MEB onaylı sertifikalarınıza turkiye.gov.tr üzerinden de ulaşabileceksiniz.

Bu değişiklikle, sizlere daha hızlı ve etkili bir hizmet sunmayı hedeflerken, aynı zamanda doğal kaynaklarımızı koruma sorumluluğumuzu da yerine getirmeyi umuyoruz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için atılan bu adımla ilgili her türlü sorunuz veya öneriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Eğitiminiz boyunca başarılar diler, iyi çalışmalar temenni ederiz.

Saygılarımızla,
Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi

Yorum Yaz

Benzer İçerikler