Novarge Premium

Site ve Apartman Yöneticiliği Eğitimi Novarge'de

EĞİTİM

Site ve Apartman Yöneticiliği son yıllarda popüler hale gelen mesleklerin en başlarında yer alıyor. Özellikle hızla artan konut sayısı, profesyonel site ve apartman yöneticilerine ihtiyacı artırıyor.

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi, yapmış olduğu eğitimlere bir yenisi daha ekleyerek Profesyonel olarak Site ve Apartman Yöneticileri yetiştirmek için çalışmalarını tamamladı. Son güncel Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanan eğitime hali hazırda site ya da apartman yöneticiliği yapan kişiler ve bu alanda profesyonel olarak çalışmak isteyenlerden yoğun başvuru geliyor.

Uzaktan eğitim ile Türkiye'nin tüm şehirlerinden katılma imkanı olan eğitim 2 (iki) ay sürüyor. Bu süreci tamamlayan kursiyerler Ankara'da MEB tarafından yapılan sınava katılarak başarılı oldukları takdirde (sınav geçme notu 45) sertifika almaya hak kazanıyor. Test (çoktan seçmeli) usul ile gerçekleştirilen sınavdan önce öğrencilere deneme sınavları da göneriliyor. Video eğitimlerin yanında kitap ile desteklenen eğitimden sonra kursiyerler site ve apartman yöneticiliği konusunda tam donanımlı hale geliyor.

Gayrimenkul sektörünün dinamikliği karşısında geleceğin önemli iş alanlarından biri olarak görülen mülk yönetiminin önemi her geçen gün daha da artıyor. Apartman ve site yönetimlerinde profesyonel hizmet beklentisine olan talebin artması, kalabalık sitelerde hizmetlerin yoğunlaşması, kat maliklerinin ve site sakinlerinin beklentisine cevap verebilmek için ciddi mesai harcanması zaruriyeti karşısında yeni bir meslek dalı da kendini gösteriyor.

Her yıl on binlerce konutun inşa edildiği Türkiye'de profesyonel site yönetim hizmetlerine ve dolayısıyla profesyonel site yöneticilerine yönelik ihtiyaç ve talepler de hızla artıyor. Yeni iş kurmak isteyenler, kendi işinin sahibi olmak isteyenler, emlak danışmanlığı yapanlar, gayrimenkullere yönelik çeşitli hizmetler sunan kişiler için uygun olan "Site Yöneticiliği Sertifika Programı" Milli Eğitim Bakanlığı, işbirliği ile düzenlenmektedir.

Siz de Site ve Apartman Yöneticiliği Sertifikası almak isterseniz 0312 911 3232 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar

22 Ocak 2020

Sezai baloglu

Başarılarınızın devamını diliyorum.

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

5 kullanıcı içinden 4 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

07 Ocak 2020

Halis Öz

Merhabalar, yakın zamanda sertifikamı aldım. Eğitim danışmanım Pınar hanıma özellikle teşekkür ederim.

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

5 kullanıcı içinden 4 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler