Novarge Premium
STUDIES-DIG Projesinin çevrim içi yönetim toplantısı gerçekleştirildi

STUDIES-DIG Projesinin çevrim içi yönetim toplantısı gerçekleştirildi

NOVARGE'DEN

Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Türkiye'den Novarge A.Ş. ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi ortak olduğu Horizon-MSCA projesi STUDIES-DIG'in çevrimiçi yönetim toplantısı başarıyla gerçekleştirildi.

Toplam 14 farklı kuruluşun yer aldığı projede, ISCTE - Instituto Universitário de Lisboa'dan Dr. Helena Belchior-Rocha da NOVARGE A.Ş. bünyesinde araştırma faaliyetlerini sürdürüyor.

15 Mayıs'ta düzenlenen çevrimiçi toplantıda, ortaklar tarafından geliştirilecek kurs içerikleri, maliyeti ve ortaklar arasında dağılımı gibi konular ele alındı. Ayrıca proje ortakları için geliştirilen dijitalleşme anketinin içeriği görüşüldü. Uzman akademisyenler anketlerin soruları ve içerikleri hakkında görüşler bildirdiler.

Eylül 2024'te Mısır'ın İskenderiye kentinde gerçekleşecek olan çalışma ziyaretinin detayları da bu toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya NOVARGE A.Ş. adına Dr. Murat Savaş katılarak, Bulgar partner University of National and World Economy ile akademik değişim faaliyetlerinin ayrıntıları üzerinde müzakarelerde bulundu.

Katılımcı kuruluşlara değerli bilgi ve deneyimler sunarak, küresel çapta eğitim ve araştırma standartlarını yükseltmeyi hedefleyen  STUDIES-DIG projesi, akademik ve profesyonel gelişim için uluslararası iş birliklerini teşvik ederek, araştırma ve eğitim faaliyetlerinde yeni ufuklar açmayı amaçlıyor.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler