Novarge Premium
Süresiz Güzellik İçin Kalıcı Makyaj Eğitim Programı

Süresiz Güzellik İçin Kalıcı Makyaj Eğitim Programı

KARİYER

Ağustos ayının sonuna yaklaştığımız bir hafta ortasından hepinize merhaba Sevgili Novarge Ailesi. Bugün sizlerle, bakım ve güzelliğin ayrılmaz bir bütünü olan makyajın kalıcı formülünden bahsedeceğiz.

Makyaj, her an bakımlı bir görüntünün ayrılmaz bütününü oluşturur. Cildin yıpranmış ve soluk duruşunun önüne geçerek daha canlı görünüm kazandıran makyaj, iş hayatından günlük yaşama dek birçok alanda önemli bir fonksiyona sahiptir. Bakımlı ve güzel görünümün anahtarı makyaj, günlük hayat rutinleri içerisinde uygulama aşamasında zorluklara neden olabilir. Bakımlı bir görünümü her an sağlamak için kalıcı makyaj önem kazanır.

Süresiz Güzellik İçin Kalıcı Makyaj Eğitim Programı

Novarge’de bugün, bakım ve güzelliğin ayrılmaz bir bütünü olan makyajın kalıcı formülünü ve eğitim programlarını araştırdık. Gelin, birlikte değerlendirelim.

Kalıcı Makyaj Nedir?

Kalıcı makyaj, makyaj rutinlerinde kullanılan boyaların derinin üst kısmına iğne vasıtasıyla işlenmesine verilen isimdir. Söz konusu teknik sayesinde gündelik yaşamın birçok alanında bakımlı bir görünüm elde etmek mümkündür. Kalıcı makyaj, dönemin güzellik trendlerine uyum sağlamak isteyen birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Kalıcı bir güzellik sağlayan makyaj tekniği, genellikle güzellik merkezleri ve estetik salonlarında uygulanır.

Kalıcı makyaj kaş, göz ve dudak bölgesine uygulanır. Dövme uygulamasıyla benzerlik gösteren kalıcı makyajı ayıran en temel özellik belirli bir süreye sahip olmasıdır. Dövmenin yanı sıra belirli bir ömre sahip kalıcı makyaj uygulaması sayesinde birçok dönem trendine aynı anda uyum sağlamak mümkündür.

Süresiz Güzellik İçin Kalıcı Makyaj Eğitim Programı

Kalıcı Makyaj Eğitimi Nedir?

Kalıcı makyaj eğitimi, cilt üzerine uygulanan boyaların deri üzerine işlenme sürecinin öğrenim detaylarını kapsar. Kaş-kontör, microblading, eyeliner-dipliner, dudak çerçeveleme, pigmentasyon ve renk gibi makyaj prensiplerinin öğrenimini sağlayan eğitim, başarıyla tamamlandığı süreçte bireye sertifika kazandırır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifikalar sayesinde kalıcı güzellik uzmanı olabilir ve kişisel marka üzerine çalışmalar yürütülebilirsiniz.

Süresiz Güzellik İçin Kalıcı Makyaj Eğitim Programı

Kalıcı Makyaj Eğitiminin Faydaları Nelerdir?

Kalıcı makyaj eğitiminin güzellik sektöründe gelişim gösteren bireylere kazandırdığı birçok avantaj mevcuttur.

Kalıcı makyaj eğitimi,

  • Bireyin makyaj konusunda bilgi edinmesini sağlar.
  • Güzellik sektöründe tecrübe edinmek ve kariyer adımı atabilmek için idealdir.
  • Uzmanlığa erişmek için gereklidir.
  • Kişisel güzellik markası üzerinde çalışmalar yürütülmesine yardımcı olur.
  • El yeteneği ve hayal gücünün gelişimini sağlar.
  • Dikkati ve görsel algıyı güçlendirir.
  • Güzellik sektöründe iş bulma sürecini kolaylaştırır.
  • Özgeçmişi (CV) güçlendirir.
  • Uzaktan eğitim sayesinde maddi kazancın sağlanmasına yardımcı olur.
  • MEB onaylı sertifikasıyla birçok şirket ve marka bünyesinde iş bulma süreci kolaylaşır.
  • Renk ve pigment gibi teknik özellikler hakkında bilgilenmeyi sağlar.

Süresiz Güzellik İçin Kalıcı Makyaj Eğitim Programı

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi Kalıcı Makyaj Eğitimi

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi’nin sunduğu “Kalıcı Makyaj Eğitimi” programı, güzellik sektöründe kişisel gelişim sağlar. Bireylerin aldıkları eğitim sayesinde topluma sağlıklı ve güvenilir bir hizmet sunmaları amaçlanır. Aynı zamanda eğitim programı, bireylerin kalıcı makyaj alanında uzmanlık elde etmesinin yanı sıra bireysel marka girişimlerinin sağlanmasına yardımcı olur.

Novarge’nin sunduğu kalıcı makyaj eğitim programı 102 saatlik bir süreçten oluşur. Öğrenciler 102 saatlik uzaktan ve canlı eğitimler sonucunda sertifika almaya hak kazanırlar. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar, bireyin eğitim ve kariyer alanında birçok başarıyı elde etmesine yardımcı olur. Novarge ayrıcalığı ile kalıcı makyaj uzmanlık sertifikasına erişen bireyler, güzellik alanında birçok başarılı adım atabilirler.

Novarge’de bugün, bakım ve güzelliğin ayrılmaz bir bütünü olan makyajın kalıcı formülünden bahsettik. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere hepinize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hafta diliyorum Sevgili Novarge Ailesi.

Unutmayın, her şey geleceğiniz için!

ELİF AKSÜT

Yorum Yaz

Benzer İçerikler