Novarge Premium
Üniversitelerden Alınan Sertifikalar İşe Yarar mı?

Üniversitelerden Alınan Sertifikalar İşe Yarar mı?

KARİYER

Güneşi selamladığımız yeni bir haftanın ilk iş gününden hepinize merhaba Sevgili Novarge Ailesi. Bugün sizlerle, bireyin eğitim ve kariyer yaşamında büyük önem taşıyan üniversite temelli sertifika modellerinden bahsedeceğiz.

Sertifika, bireyin eğitim ve kariyer yaşamında istihdam olanaklarını sağlayan en önemli belgelerden biridir. Söz konusu sertifikalar sayesinde bireysel gelişimin büyük ölçüde sağlanmasının yanı sıra birçok meslekî adımın atılması da mümkündür. Bireyin gelişim yolunda edindiği birçok sertifika, özgeçmiş (CV) içeriğini geliştirmek adına büyük bir öneme sahiptir. Mesleki alanda birçok başarıyı beraberinde getiren sertifikalar, bireyin her an kazanım sağlayabileceği bir niteliğe sahiptir.

Başarıyı temellendiren sertifika modelleri, alındığı kurumun temeli ve çözüm ortakları bazında değişimler gösterir. Örneğin, sertifikanın Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış olması birçok başarıyı beraberinde getirirken kurumsallıktan uzak merkezlerin sağladığı sertifikalar zaman kaybına neden olabilir. Sertifika alırken dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de çözüm ortaklarıdır. Eğitim merkezinin çözüm ortaklı sağladığı kurumların yanı sıra üniversiteler, sertifikanın geçerliğini sağlayan önemli bir etkendir.

Üniversitelerden Alınan Sertifikalar İşe Yarar mı?

Novarge’de bugün, bireyin eğitim ve kariyer yaşamında büyük önem taşıyan üniversite temelli sertifika modellerini araştırdık. Gelin, birlikte değerlendirelim.

Üniversitelerden Sertifika Nasıl Alınır?

Eğitim hayatında daimî bir başarı sağlayan sertifikaların en kapsamlı modeli üniversite onaylıdır. Üniversiteler tarafından onaylanmış sertifikalar, bireyin aldığı eğitimi temellendirmesinin yanı sıra birçok meslek kapısının da açılmasına olanak sağlar. Eğitim merkezlerinin sunduğu üniversite onaylı sertifikalar, meslek alanında geçerlilik ve güvenilirlik problemlerine maruz kalmaz. Bu sayede mesleki birçok başarıyı yaşama yansıtmak mümkündür.

Türkiye’de bazı eğitim merkezleri üniversitelerle çözüm ortaklığına sahiptir. Bu sayede eğitimi başarıya tamamlayan öğrencilere üniversite temelli sertifika kazanımı sağlarlar. Örneğin, Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi birçok eğitim kurumu ve üniversiteler ile sağladığı çözüm ortaklığı sayesinde bireylere üniversite onaylı bir sertifika kazanma imkânı sunar.

Üniversitelerden Sertifika Nasıl Alınır?

Üniversitelerden Alınan Sertifikaların Faydaları Nelerdir?

Üniversiteler bünyesinde anlaşma sağlayan eğitim merkezlerinin bireysel gelişim düzeyinde sağladığı birçok avantaj mevcuttur.

Üniversitelerden alınan sertifikalar:

  • Şirket ve firmalarda iş bulma sürecini kolaylaştırır.
  • Bilgi düzeyi ve eğitimin kalitesini gösterir.
  • Alanında uzman eğitmenler tarafından kalıcı bir eğitim temeli kazandırır.
  • Özgeçmiş (CV) güçlendirmek için aranan bir belgedir.
  • Geçerlilik ve güvenilirlik konusunda olası problemlerin yaşanmasını engeller.
  • Birçok sektörde gelişmiş adımlar atabilmek için aranan bir belgedir.
  • Zaman-mekân kısıtlamalarına bağlı kalmadan, uzaktan eğitim fırsatlarıyla edinmek mümkündür.
  • Bireysel yeteneklerin gelişimine fırsat sunar.
  • Mesleki alanda gelişim sağlar ve iş bulma sürecini kolaylaştırır.
  • Uzman eğitmenler sayesinde gelişmiş eğitim programlarında bilgi sahibi olmak mümkündür.
  • Bireysel özgüvenin gelişimine yardımcı olur.
  • Birçok merkez ve şirket bünyesinde geçerlilik problemi yaşamadan başarıya olanak sağlar.
  • Aynı anda birçok eğitim ve kariyer fırsatının yakalanmasına fırsat sunar.

 

Üniversitelerden Alınan Sertifikalar İşe Yarar mı?

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi Üniversite Onaylı Sertifikaları

Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi, sağladığı birçok eğitim fırsatıyla bireysel gelişime çeşitli olanaklar sunar. Ankara Bilim Üniversitesi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi tarafından çözüm ortaklığı sağlayan Novarge, bireyin kariyer adımlarında birçok başarıyı mümkün kılar. Türkiye’nin güvenilir eğitim merkezi Novarge, üniversite onaylı sertifikaları sayesinde birçok firma ve şirket bünyesinde iş bulma sürecini kolaylaştırır. Sunduğu onlarca eğitim programı arasında hobi ve yetenekleri de mesleki alanda geliştirmek mümkündür.

Novarge’de bugün, bireyin eğitim ve kariyer yaşamında büyük önem taşıyan üniversite temelli sertifika modellerinden bahsettik. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere hepinize başarılı, sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum Sevgili Novarge Ailesi.

Unutmayın, her şey geleceğiniz için!

ELİF AKSÜT

Yorumlar

23 Ocak 2023

Engin aydın

Merhabalar Bayan kuaförlüğü için Usta öğretici üniversite onaylı sertifikalarla İşyer açabilirmiyz

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

14 kullanıcı içinden 3 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler