Novarge Premium

Dış Ticaret Eğitimi İçeriği

KARİYER

Firma ve ülkelerin kendi gelişimlerinde bir üst basamağa geçmeleri Dış ticarete bağlıdır. Bu yüzden dış ticaret ilişkileri çok büyük önem arz etmektedir.

Son dönemde daha da büyük bir ihtiyaç olmasından dolayı işletmeler, ithalat ve ihracat bölümlerinde çalışmayı amaçlayan profesyoneller aramaya başlamışlardır. Bu yüzden de Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimleri gündeme gelmiştir.

Pek çok kişinin yeni yeni duymaya başlamadığı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi ile alakalı artan bir ilgi var. Peki, şimdi konumuza geçelim yani Dış Ticaret Eğitimi ile alakalı bilgilere bakalım.

Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi genel olarak online yani uzaktan eğitim şeklinde verilen bir eğitimdir. Yani bu eğitim için size gereken internete bağlı bir bilgisayar, tablet hatta akıllı telefon. Bu şekilde derslere istediğiniz zaman, istediğiniz yerden katılabileceksiniz. Uzaktan eğitimlerde zaman ve mekan sınırlamasının olmaması sizi bu konuda özgür bırakacak. Ayrıca evinizden çıkmadan, kurs dışında ek herhangi bir ücret ödemeden bu eğitimlere ulaşabileceksiniz.

Uzaktan eğitimin en önemli faydalarından biri de derslerin canlı yayının ardından video şeklinde kaydedilmesidir. Yani tam olarak kafanıza yatmayan, oturmayan yani tam anlayamadığınız konuları tekrar tekrar, yavaş yavaş defalarca izleyebilirsiniz. Kurs boyunca sizin için özel olarak açılan profilinizden videoları pek çok kez izleyebilirsiniz. Ayrıca canlı olarak gerçekleştirilen eğitimlerde alanında uzman eğitimcilere sorular sormaktadır. Bu şekilde eğitmenle birebir etkileşime girerek kafanıza takılan tüm soruları sorabilir eğitiminizi daha verimli hale sokabilirsiniz.

Dış Ticaret Eğitimi ile dış ticaret konusuna en önemli adımı atmış olacaksınız. Öncelikle eğitimde A'dan Z'ye Dış Ticaret ile alakalı her şeyi, kavramları ve terimleri öğreneceksiniz. Ardından Dış Ticaret Terminolojisi, Teslim Şekilleri, EXW Teslim, FAS Teslim, FOB Teslim, CIF, CPT, CIP; DAT; DDP; FCA Teslim,  Peşin Ödeme, Mal Mukabili Ödeme, Vesaik Mukabili Ödeme, Kabul Kredili Ödeme, Konsinye Ödeme, İhracatta Devlet Destekleri, İhracatta B2B Sitelerinin önemi, İhracatta E-Ticaret ve Sosyal Medya,  İhracatta ticaret heyetleri,  Dijital Pazarlamanın Müşteri Deneyimi,  Dijitalde Hedef Kitle Belirleme, Sosyal Medya da Başarısız Olma vs. pek çok konu ile alakalı eğitim alarak kariyer basamaklarını hızla çıkabilmek adına size gerekli olan tüm eğitimleri uzman eğitimciler tarafından alacaksınız.

2 ay süren eğitimlerin sonucunda MEB ya da Üniversite onaylı bir şekilde alacağınız sertifikanız ile pek çok iş imkanı için önemli bir adım atmış olacaksınız.

Yorumlar

20 Temmuz 2020

İmed sadem

Eğitim için ilgileniyorum ve daha bilgi almak istiyorum

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

32 kullanıcı içinden 20 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler