Novarge Premium

Novarge geleceğin mucitlerini yetiştiriyor

KARİYER
Bu içeriği sesli dinleyin

Türkiye’nin en büyük dijital eğitim platformu olan Novarge, eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Novarge, BBC micro:bit alanında ilk defa uzaktan eğitim imkanı sunacak. Üstelik eğitimleri dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft tarafından ‘Harikalar Yaratan Öğretmen’ seçilen Selçuk Arslan verecek.

Şimdiye kadar birçok yeniliğe imza atan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi, Türkiye’de ilk kez BBC micro:bit alanında uzaktan eğitim imkanı sunuyor. Bünyesinde birçok farklı alanla ilgili eğitimler barındıran Novarge, BBC micro:bit ile çocukların kodlama, dijital yaratıcılık, bilim, matematik, teknoloji ve mühendislik becerilerini geliştirerek çocuklara kodlamayı sevdirmeyi amaçlıyor.  Bu eğitimde öğrenciler kodlamaya dair temel bilgileri öğrenirken, birbirinden eğlenceli ve öğretici Micro:Bit projeleriyle yaratıcı becerilerinin sınırlarını zorlayacaklar. Eğitimler Microsoft tarafından ‘Harikalar Yaratan Öğretmen’ seçilerek micro:bit alanında adından sıkça söz ettiren Selçuk Arslan tarafından verilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Karaağaç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek micro:bit alanında eğitim vereceklerini dile getirdi. Karaağaç, “Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi olarak her zaman ülkemizin ve öğrencilerimizin yararına çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Sürekli olarak dünya trendlerini takip ediyoruz. Dünya micro:bit ve kodlama alanında çok farklı bir yere gidiyor. Biz de ülke olarak dünya standartlarına ulaşmak ve standardın üstüne çıkmak zorundayız. Bu açıdan çocuklarımızı micro:bit alanına teşvik etmek istiyoruz. Çocuklarımızın kodlamayı sevmesi için çabalıyoruz. Onların eğlenerek öğrenmesi için çok güzel eğitimler hazırlıyoruz. Özellikle Selçuk Arslan hocamızın eğitim verecek olması onlar için büyük bir avantaj. Heyecan dolu, eğlenceli ve bol öğretici micro:bit dersleri öğrencilerimizi bekliyor. Çok yakında kayıt almaya başlayacağız. İlgi ve alakalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye’de ilk kez Novarge Uzaktan Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek olan micro:bit eğitimleri için çok yakında kayıt alınmaya başlanacak. İrtibata geçmek ve ön kayıt yaptırmak için 0312 911 3232'yi arayabilirsiniz.

Yorumlar

27 Şubat 2020

Ayşegül çetin

Oglum için cok istiyor

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

4 kullanıcı içinden 4 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

10 Şubat 2020

Zübeyde dogan

Oğlumun eğitim almasını istiyorum kayıtlar ne zaman başlıyor bizi bilgilendirirmisiniz

  Bu yorum size yardımcı oldu mu ? Evet Hayır

3 kullanıcı içinden 3 kullanıcı bu yorumu yardımcı buldu.

Yorum Yaz

Benzer İçerikler